MOVIE_NIGHT_BANNER_FLEXTICKETS.jpg

MOVIE NIGHT

 
Zoals jullie weten sluiten we dit dansseizoen af op 6 juli 2019 met een geweldige show in de grote zaal van Theater de Meervaart! We zijn met ons hele team al volop bezig met de voorbereidingen en zullen dit keer de voorstelling "MOVIE NIGHT" aan jullie presenteren. De mooiste, leukste en bekendste films komen voorbij in dit spannende verhaal over 2 kinderen die per ongeluk in een film terechtkomen.... Komen ze weer terug in de echte wereld? Jullie gaan het zien ;)!
 
We zullen op 6 juli 2 shows spelen. Alle groepen zijn verdeeld over deze 2 shows dus in principe spelen alle kinderen 1 show (een uitzondering hier en daar). Na de voorstelling kun je je kind(eren) meteen mee naar huis nemen of nog lekker samen een drankje drinken in de foyer :) 
 
SHOWINFORMATIE
Hieronder zie je de tijden van de shows. Zet de tijden goed in je agenda! Ook ivm de kaartverkoop. Maak hierin geen fouten, wij kunnen deze achteraf niet herstellen.
 
Je kind wordt anderhalf uur voor de show verwacht in het theater.
Ze maken dan kennis met de backstage en het toneel, worden geschminkt en bereiden zich rustig voor op de show.
 
Belangrijk is dat het kostuum al grotendeels aan is bij aankomst in het theater. Zorg ook dat je kind een snack/boterham en een flesje/bidon met water mee heeft voor backstage Wij hebben ook altijd vers fruit en water klaarstaan.
 
Je kan na het brengen lekker een kopje koffie drinken in de foyer of een wandeling maken in het kleine winkelcentrum naast het theater. Een kwartier voor aanvang gaat de zaal open!
 
SHOW 1 - Kinderen om 10:00 aanwezig in theater!!
Aanvang show: 11:30  (einde & pick-up om 13:00)
 
SHOW 2 - Kinderen  om 13:45 aanwezig in theater!!
Aanvang show: 15:15  (einde & pick-up om 16:30)
 
INDELING GROEPEN
Hieronder volgt de indeling van de groep per show. Ook staat de rol die gespeeld/ gedanst wordt erbij! Kijk goed in welke groep je kind zit. We hebben voor de duidelijkheid de dag en tijd ook bijgevoegd naast de groepsnaam. 
 
>>DRUK OP DE LINK HIERONDER OM HET SCHEMA TE DOWLOADEN!<<
 
TICKETS
De kaartjes voor MOVIE NIGHT kosten €16,-/ ticket. 
Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen zijn er geen aangepaste prijzen voor kinderen. Alle tickets hebben dezelfde prijs.
MAAR... Koop je je ticket vóór 30 mei, dan krijg je een early bird korting van 10% per ticket.
 
Je kunt je kaartjes vanaf NU ONLINE bestellen op: https://www.flextickets.nl/event/movie-night
Je bestelt en betaalt 24/7 veilig via je eigen bank met ideal en krijgt je e-tickets vervolgens per mail opgestuurd.
 
!!! Nogmaals, kijk goed in welke show je kind zit voor je je kaartjes koopt! De ticketsale wordt gedaan door een andere partij. Wij kunnen de kaartjes niet voor je ruilen of terugnemen na aankoop.
 
VERVOER
Bekijk goed van tevoren hoe je naar het theater komt en wat de parkeergelegenheid is rondom de locatie.
Wil je zelf je route uitstippelen, kijk dan bijvoorbeeld op www.9292.nl.
 
NA DE SHOW
Meteen na de show kun je je kind(eren) weer ophalen. Wij zullen ze begeleiden naar de foyer waar jullie ze op kunnen wachten! Spulletjes worden verzameld, attributen van BeatZone achtergelaten en opgeruimd. Je kan in de foyer achteraf nog een drankje drinken!
 
KOSTUUM
Kostuumomschrijvingen worden per mail naar jullie gestuurd. We geven een basisomschrijving die verder in de les met leerlingen en de docent wat specifieker gemaakt wordt! BeatZone zal ook delen van kostuums verzorgen die op de dag zelf gebruikt kunnen worden in de show. Als dit het geval is geven we dat per groep aan. We willen niemand op kosten jagen dus zoek vooral leuke kleuren en accenten bij elkaar uit je eigen kledingkast of die van vriendjes/vriendinnetjes. Je hoeft geen kant en klare kostuums te kopen (mag wel als je dat fijn vindt)! Dat we de individuele input van de kids terugzien in de groepen vinden we juist alleen maar heel erg leuk :) Je mag ons altijd om hulp vragen als je er niet uitkomt!
 
DOORLOOPDAG
SAVE THE DATE: op zondag 30 juni is er bij BeatZone een laatste doorloopochtend BIJ BEATZONE waarbij alle kids gezamenlijk de voorstelling doorspelen, repeteren met hun groep en laatste aanpassingen maken. Wellicht overbodig om te zeggen, maar deze doorloopdag is voor het vertrouwen van de kids en de zenuwen naar aanloop van zo'n voorstellingsdag super belangrijk! Dus zet de datum alsjeblieft in je agenda. 
 
De doorloop voor SHOW 1 is van 09:30 tot 10:30 bij BeatZone.
De doorloop voor SHOW 2 is van 11:00 tot 12:15 bij BeatZone (voor-selectie teams geldt alleen de 2e doorloop om 11:00!).
 
We doen er met het hele docententeam alles aan om de voorstellingsdag tot een bijzondere en fijne ervaring voor alle kinderen te maken! We hebben er onwijs veel zin in. Hopelijk jullie ook! Het is veel informatie, dus noteer alles goed in je agenda of print deze mail uit en hang 'm op je koelkast ;)
 
Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen!
WhatsApp support Chat met ons!