DANCE_CAMP_BANNER_400-2000.jpg

 

LEUK DAT JE JE HEBT INGESCHREVEN VOOR ÉÉN VAN ONZE DANSKAMPEN! 
We hebben een ontzettend leuk programma in elkaar gezet met HEEL veel dans en andere leuke activiteiten! Hieronder alvast de belangrijkste info onder elkaar:

AANKOMST
Alle kids zijn iedere dag welkom om 10:00 bij de Beatzone studio’s (Poeldijkstraat 391). Daar gaan we altijd van start met leuke kennismakings spelletjes en een stevige warming-up!

LUNCH
We vragen jullie, uit hygiënische overwegingen, om zelf een lunchpakketje voor je kind mee te nemen. Denk qua hoeveelheid aan een uitgebreide versie van de schoollunch.  het programma is vrij actief dus neem een goed gevulde broodtrommel, fruit en een snackje mee.
Wij geven de kids door de dag heen een voorverpakte (healthy) snack als tussendoortjes en wat extra fruit.

KLEDING
Draag makkelijke kleding waar je je goed in kan bewegen (dans- of sportkleding) en sneakers of gymschoenen. Activiteiten zijn zowel binnen als buiten, dus neem ook een vestje oid mee als het weer wisselvallig is! Wil je een echte Beatzone Dance outfit scoren die op de eerste kampdag voor je klaarligt? Kijk dan in onze WEBSHOP! Gebruik de kortingscode DANCECAMPVIP en shop jouw dance outfit met 15% korting!

BIDON
Vergeet niet een bidon met water (liever geen limo) mee te nemen die je kind de hele dag bij kan vullen.

OPHALEN
Dagelijks kunnen de kids opgehaald worden tussen 16:45 en 17:00. Op de laatste dag van het kamp houden we buiten een gezamenlijke afsluiting (onder voorbehoud van het weer) waar je als ouder kan kijken wat je kind allemaal geleerd en gedaan heeft tijdens het kamp! Deze afsluiting start altijd op donderdag om 16:30. 

WHATSAPP
We maken in het weekend voorafgaand aan het kamp een groepsapp aan waarin we elke dag leuke filmpjes en foto’s met jullie delen! We zetten jullie hier allemaal in.
>> Last minute updates en info worden via de app gecommuniceerd! <<

 

Voor meer informatie en een voorbeeld programma, kun je op onze website kijken of klik hier: SUMMER DANCE CAMP

Mocht je tussendoor vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen, appen of mailen!
We hebben er nu al zin in :) We zien jullie bij de eerste kampdag!
 

Lieve groet, Maud
Team Beatzone
06 - 17 585 467

WhatsApp support Chat met ons!