Aanbod dans

Bij BeatZone kun je danslessen volgen in verschillende stijlen. We werken met klassen ingedeeld op leeftijd en niveau. We hebben KidDance voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar, maar ook StreetFit voor sportieve ouders. Voor de extra fanatieke kids hebben we zelfs Dance+ klassen. Hier heb je de mogelijkheid om een extra dansles per week te volgen, buiten je reguliere dansgroep, tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder wat jouw perfecte dansles is en meld je aan voor een gratis proefles! 

streetdance hiphop

Street/HipHop

Leeftijd: 6-18
Lesduur: 60 min

GEEF JE OP!

Dans jij regelmatig mee met de nieuwste youtube choreo's en ben je gek op pop en urban muziek? Dan ben jij klaar voor STREETDANCE! Samen met je vaste dansgroep oefen je verschillende choreografieen op de grootste hits. Er is altijd wel een groep die aanlsuit bij jouw leeftijd en niveau!

breakdance

BreakDance

Leeftijd: 8-16
Lesduur: 60 min

GEEF JE OP!

Ben je altijd aan het stunten, oefen je de nieuwste spins op je kamer en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is BREAKDANCE echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald oefen je de moeilijkste tricks en moves en bereid je je voor op een echte BreakBattles!

Kids street

KidStreet

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

GEEF JE OP!

De grootste urban hits geschikt voor onze kleinste dansers! Je hoort alle fijnste tunes voorbij komen tijdens KIDSTREET. DansDocente Christa leert je op een leuke en speelse manier, stoer bewegen op muziek. Aan het einde van het jaar treed je zelfs op in een echt theater voor jouw eigen publiek!

Kiddance

KidDance

Pre-Schoolers 3+
Lesduur: 45 min

GEEF JE OP!

We bieden KIDDANCE lessen aan voor onze allerjongste dansers! Dit doen we in kortere reeksen van 10 lessen. Onder leiding van DansDocente Christa leren pre-schoolers vanaf 3 jaar op een speelse manier bewegen op muziek, maar... wel met een stoer urban tintje. Tijdens de laatste les treden alle kids op voor alle ouders, familie en vrienden!

kidbreak.jpg

KidBreak

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

GEEF JE OP!

Ben jij de acrobaat van de familie? Dan is KIDBREAK echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald ga je verschillende tricks en moves oefenen en ben je zo klaar voor een echte Battle!

danceclass.jpg

Urban Musical Class

Leeftijd: 7-9
Lesduur: 60 min
 
GEEF JE OP!
 
Nieuw dit seizoen is BeatZone's Urban Musical Class! ben je gek op zingen, dansen en acteren en wil je hier graag wekelijks wat mee doen? Dan kan dat nu bij BeatZone. Een musical class met een iets stoerder tintje. Je werkt aan je dans- en zangtechniek en leert spelen voor publiek. Je krijgt les van docenten die zelf actief zijn in het musical vak en werkt ieder half jaar aan een mini-performance met je groep!
 
streetfit.jpg

StreetFit

Leeftijd: 25+
Lesduur: 60 min

GEEF JE OP!

Bij BeatZone hebben we sinds enkele jaren een leuke dansklas voor de ouders of andere 25+ers uit de buurt! Wil jij lekker bewegen op fijne muziek, fit blijven en toch ook wat nieuwe dancemoves leren? Dan is STREETFIT zeker het proberen waard! Ga onder begeleiding van Gelvin, Chiara en Carmen de uitdaging aan en dans jezelf fitter, leniger, strakker en gezonder!

streetdance.jpg

Young Urban Talent

SelectieTeams

 
Is dansen de passie van je leven? Zou je hiervoor alles laten schieten en kun je absoluut niet zonder? Dan maak jij kans om bij de selectie van BeatZone's YOUNG URBAN TALENT te komen! Deze SelectieTeams trainen gemiddeld 3 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen. Er wordt geselecteerd en gescout binnen de reguliere lessen en dmv jaarlijkse audities.
Zien we veel talent, maar ben je nog net niet klaar voor de Young Urban Talents? Dan kun je geselecteerd worden voor ons talentenprogramma en deel nemen aan een voor-selectie team. Deze teams trainen 2x per week op hetzelfde niveau en in dezelfde dansstijlen als de Young Urban Talents!