AANBOD DANS

Bij BeatZone kun je danslessen volgen in verschillende stijlen. We werken met klassen ingedeeld op leeftijd en niveau. We hebben KidDance voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar, Breakdance voor de energieke en acrobatische kinderen, maar ook Street/Hiphop voor kids en tieners die meer behoefte hebben aan choreo. Voor de extra fanatieke kids hebben we zelfs Dance+ klassen. Hier heb je de mogelijkheid om een extra dansles per week te volgen, buiten je reguliere dansgroep, tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder wat jouw perfecte dansles is en meld je aan voor een gratis proefles! 

streetdance hiphop

Street/HipHop

Leeftijd: 6-18
Lesduur: 60 min

GEEF JE OP!

Dans jij regelmatig mee met de nieuwste youtube choreo's en ben je gek op pop en urban muziek? Dan ben jij klaar voor STREETDANCE! Samen met je vaste dansgroep oefen je verschillende choreografieen op de grootste hits. Er is altijd wel een groep die aanlsuit bij jouw leeftijd en niveau!

breakdance

BreakDance

Leeftijd: 8-16
Lesduur: 60 min

GEEF JE OP!

Ben je altijd aan het stunten, oefen je de nieuwste spins op je kamer en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is BREAKDANCE echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald oefen je de moeilijkste tricks en moves en bereid je je voor op een echte BreakBattles!

Kids street

KidStreet

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

GEEF JE OP!

De grootste urban hits geschikt voor onze kleinste dansers! Je hoort alle fijnste tunes voorbij komen tijdens KIDSTREET. DansDocente Christa leert je op een leuke en speelse manier, stoer bewegen op muziek. Aan het einde van het jaar treed je zelfs op in een echt theater voor jouw eigen publiek!

Kiddance

KidDance 

Pre-Schoolers 3-4
Lesduur: 45 min

GEEF JE OP!

 

We bieden KIDDANCE lessen aan voor onze allerjongste dansers! Dit doen we in kortere reeksen van 10 lessen. Onder leiding van DansDocentes Tharsini en  Christa leren pre-schoolers vanaf 3 jaar op een speelse manier bewegen op muziek, maar... wel met een stoer urban tintje. 

Tijdens de laatste les maken we er een extra groot feestje van!

 

kidbreak.jpg

KidBreak

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

GEEF JE OP!

Ben jij de acrobaat van de familie? Dan is KIDBREAK echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald ga je verschillende tricks en moves oefenen en ben je zo klaar voor een echte Battle!

danceclass.jpg

Sing & Dance Class

Leeftijd: 8-12
Lesduur: 90 min
 
GEEF JE OP!
 
Nieuw dit seizoen is BeatZone's Sing & Dance Class! Ben je gek op zingen en dansen? Kun je niet kiezen tussen de twee en wil je hier graag wekelijks wat mee doen? Dan kan dat nu bij BeatZone. Een Sing & Dance Class met een lekker stoer tintje! Naast dans en zanglessen neem je ook regelmatig met de groep op in een echte opname studio. Bij de halfjaarlijkse BeatZone producties dans jij op je eiegn ingezongen nummers! Hoe te gek is dat!
 
kiddance_3.jpg

Parent-KidClass

Leeftijd: 2 - 3,5
Lesduur: 45 min

GEEF JE OP!

De Parent-KidClass is nieuw dit seizoen! We hebben afgelopen jaar gemerkt dat sommige kinderen het erg spannend vinden om zonder hun ouders een les te volgen. Als ouder kun je dit vaak het beste inschatten. Voor deze kinderen is er nu een springplank naar een zelfstandige les: de Parent KidClass!

Deze klas wordt in een reeks van 10 lessen gegeven. Er wordt gewerkt binnen verschillende thema's waarbij kinderen met ondersteuning van hun ouders kennis maken met beweging, muziek en ritme.

streetdance.jpg

Young Urban Talents

SelectieTeams

 
Is dansen de passie van je leven? Zou je hiervoor alles laten schieten en kun je absoluut niet zonder? Dan maak jij kans om bij de selectie van BeatZone's YOUNG URBAN TALENT te komen! Deze SelectieTeams trainen gemiddeld 3 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen. Er wordt geselecteerd en gescout binnen de reguliere lessen en dmv jaarlijkse audities.
Zien we veel talent, maar ben je nog net niet klaar voor de Young Urban Talents? Dan kun je geselecteerd worden voor ons talentenprogramma en deel nemen aan een voor-selectie team. Deze teams trainen 2x per week op hetzelfde niveau en in dezelfde dansstijlen als de Young Urban Talents!
WhatsApp support Chat met ons!