AANBOD DANS

Bij BeatZone kun je danslessen volgen in verschillende stijlen. We werken met klassen ingedeeld op leeftijd en niveau. We hebben KidDance voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar, Breakdance voor de energieke en acrobatische kinderen, maar ook Street/Hiphop voor kids en tieners die meer behoefte hebben aan choreo. Voor de extra fanatieke kids hebben we zelfs Dance+ klassen. Hier heb je de mogelijkheid om een extra dansles per week te volgen, buiten je reguliere dansgroep, tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder wat jouw perfecte dansles is en meld je aan voor een gratis proefles! 

streetdance hiphop

Street/HipHop

Leeftijd: 6-18
Lesduur: 60 min

PROEFLES!

Dans jij regelmatig mee met de nieuwste youtube choreo's en ben je gek op pop en urban muziek? Dan ben jij klaar voor STREETDANCE! Samen met je vaste dansgroep oefen je verschillende choreografieen op de grootste hits. Er is altijd wel een groep die aanlsuit bij jouw leeftijd en niveau!

breakdance

BreakDance

Leeftijd: 8-16
Lesduur: 60 min

PROEFLES!

Ben je altijd aan het stunten, oefen je de nieuwste spins op je kamer en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is BREAKDANCE echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald oefen je de moeilijkste tricks en moves en bereid je je voor op een echte BreakBattles!

Kids street

KidStreet

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

PROEFLES!

De grootste urban hits geschikt voor onze kleinste dansers! Je hoort alle fijnste tunes voorbij komen tijdens KIDSTREET. DansDocente Christa leert je op een leuke en speelse manier, stoer bewegen op muziek. Aan het einde van het jaar treed je zelfs op in een echt theater voor jouw eigen publiek!

Kiddance

KidDance 

Pre-Schoolers 3-4
Lesduur: 45 min

PROEFLES!


We bieden KIDDANCE lessen aan voor onze allerjongste dansers! Onder leiding van DansDocentes Tharsini en Christa leren pre-schoolers vanaf 3 jaar op een speelse manier bewegen op muziek, maar... wel met een stoer urban tintje. 

Tijdens de laatste les maken we er een extra groot feestje van!

 

kidbreak.jpg

KidBreak

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

PROEFLES!

Ben jij de acrobaat van de familie? Dan is KIDBREAK echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald ga je verschillende tricks en moves oefenen en ben je zo klaar voor een echte Battle!

danceclass.jpg

Sing & Dance Class

Leeftijd: 8-12
Lesduur: 90 min
 
PROEFLES!

Ben je gek op zingen en dansen, maar wil je niet kiezen tussen de twee en wil je hier graag wekelijks wat mee doen? Dan kan dat nu bij BeatZone. Een Sing & Dance Class met een lekker stoer tintje! Naast dans en zanglessen neem bereid je ook je eigen mini-musical voor!
 
girl1.jpg

Dance+ Classes

Leeftijd: 6-18
Lesduur: 60 min

PROEFLES!


Is 1 keer per week dansen niet genoeg voor jou?! Zoek dan een extra dansgroep uit waarmee je een uur extra danst iedere week! 

Je krijgt een flinke korting op deze extra dansles en je hebt zo de mogelijkheid om bij verschillende docenten, leuke choreo's te leren.

 

streetdance.jpg

Young Urban Talents

SelectieTeams


Is dansen de passie van je leven? Zou je hiervoor alles laten schieten en kun je absoluut niet zonder? Dan maak jij kans om bij de selectie van BeatZone's YOUNG URBAN TALENT te komen! Deze SelectieTeams trainen gemiddeld 3 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen. Er wordt geselecteerd en gescout binnen de reguliere lessen en dmv jaarlijkse audities.
Zien we veel talent, maar ben je nog net niet klaar voor de Young Urban Talents? Dan kun je geselecteerd worden voor ons talentenprogramma en deel nemen aan een voor-selectie team. Deze teams trainen 2x per week op hetzelfde niveau en in dezelfde dansstijlen als de Young Urban Talents!
WhatsApp support Chat met ons!