AANBOD DANS

Bij BeatZone kun je danslessen volgen in verschillende stijlen. We werken met klassen ingedeeld op leeftijd en niveau. We hebben KidDance voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar, Breakdance voor de energieke en acrobatische kinderen, maar ook Street/Hiphop voor kids en tieners die meer behoefte hebben aan choreo. Voor de extra fanatieke kids hebben we zelfs Dance+ klassen en selectieteams. Hier heb je de mogelijkheid om een extra danslessen te volgen in de week en mee te doen aan wedstrijden en dansvoorstellingen! Bekijk hieronder wat jouw perfecte dansles is en meld je aan voor een gratis proefles! 

streetdance hiphop

Street/HipHop

Leeftijd: 6-18
Lesduur: 60 min

PROEFLES!

Dans jij regelmatig mee met de nieuwste youtube choreo's en ben je gek op pop en urban muziek? Dan ben jij klaar voor STREETDANCE! Samen met je vaste dansgroep oefen je verschillende choreografieen op de grootste hits. Er is altijd wel een groep die aanlsuit bij jouw leeftijd en niveau!

breakdance

BreakDance

Leeftijd: 7-13
Lesduur: 60 min

PROEFLES!

Ben je altijd aan het stunten, oefen je de nieuwste spins op je kamer en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is BREAKDANCE echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald oefen je de moeilijkste tricks en moves en bereid je je voor op een echte BreakBattles!

danceclass.jpg

Sing/Dance

Leeftijd: 8-11 
Lesduur: 60 min

PROEFLES!


Ben jij gek op dansen & zingen en wil je geen keuze maken? Combineer je 2 favo bezigheden dan nu tijdens de Sing & Dance Class! Iedere week ga je met zowel dans als zang aan de slag en leer je deze 2 disciplines met elkaar combineren! We werken vooral met leuke popsongs die zowel voor dans als zang supergeschikt zijn, natuurlijk met een stoer urban tintje!

Je gaat uiteindelijk zelfs je eigen nummer inzingen in onze eigen opname studio! Meld je nu aan voor een proefles!

 

Kiddance

KidDance 

Pre-Schoolers 3-4
Lesduur: 45 min

PROEFLES!


We bieden KIDDANCE lessen aan voor onze allerjongste dansers! Onder leiding van DansDocentes Tharsini en Christa leren pre-schoolers vanaf 3 jaar op een speelse manier bewegen op muziek, maar... wel met een stoer urban tintje. 

Tijdens de laatste les maken we er een extra groot feestje van!

 

kidbreak.jpg

KidBreak

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

PROEFLES!

We bieden KIDBREAK lessen aan voor onze allerjongste breakers! 

Ben jij de acrobaat van de familie? Dan is KIDBREAK echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Alleandro ga je verschillende tricks en moves oefenen en ben je zo klaar voor een echte Battle!

Voor alle jonge kids die wel wat energy kwijt kunnen en stoom af willen blazen tijdens een intensieve breakdanceles!

streetdance.jpg

Young Urban Talents (YUT)

Selectie Teams
 
Is dansen de passie van je leven? Zou je hiervoor alles laten schieten en kun je absoluut niet zonder? Dan maak jij kans om bij de selectie van BeatZone's YOUNG URBAN TALENT te komen!
Deze SelectieTeams trainen gemiddeld 3 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen. Er wordt geselecteerd en gescout binnen de reguliere lessen en dmv jaarlijkse audities.
Zien we veel talent, maar ben je nog net niet klaar voor de Young Urban Talents? Dan kun je instromen in een van onze Dance+ klassen. Deze teams trainen 2x per week op hoog niveau en in meerdere dansstijlen.
girl1.jpg

Dance+ Classes

Leeftijd: 8-18
Lesduur: 2x 60 min

PROEFLES!


Is 1 keer per week dansen niet genoeg voor jou?! Doe dan mee met 1 van onze Dance+ klassen waarmee je een uur extra danst iedere week! 

Je mag zelf een extra groep/docent uitkiezen in ons lesrooster en wie weet is het een opstapje naar een van onze selectieteams!

 

WhatsApp support Chat met ons!