Aanbod dans

Bij BeatZone kun je danslessen volgen in verschillende stijlen. We werken met klassen ingedeeld op leeftijd en niveau. We hebben KidDance voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar, maar ook StreetFit voor sportieve ouders. Voor de extra fanatieke kids hebben we zelfs Dance+ klassen. Hier heb je de mogelijkheid om een extra dansles per week te volgen, buiten je reguliere dansgroep, tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder wat jouw perfecte dansles is en meld je aan voor een gratis proefles! 

streetdance hiphop

Street/HipHop

Leeftijd: 6-18
Lesduur: 60 min

Proefles

Dans jij regelmatig mee met de nieuwste youtube choreo's en ben je gek op pop en urban muziek? Dan ben jij klaar voor STREETDANCE! Samen met je vaste dansgroep oefen je verschillende choreografieen op de grootste hits. Er is altijd wel een groep die aanlsuit bij jouw leeftijd en niveau!

breakdance

BreakDance

Leeftijd: 8-16
Lesduur: 60 min

Proefles

Ben je altijd aan het stunten, oefen je de nieuwste spins op je kamer en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is BREAKDANCE echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald oefen je de moeilijkste tricks en moves en bereid je je voor op een echte BreakBattles!

Kids street

KidStreet

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

Proefles

De grootste urban hits geschikt voor onze kleinste dansers! Je hoort alle fijnste tunes voorbij komen tijdens KIDSTREET. DansDocente Christa leert je op een leuke en speelse manier, stoer bewegen op muziek. Aan het einde van het jaar treed je zelfs op in een echt theater voor jouw eigen publiek!

Kiddance

KidDance

Pre-Schoolers 3+
Lesduur: 45 min

Proefles

Sinds dit jaar bieden we ook KIDDANCE lessen aan voor onze allerjongste dansers!  Dit doen we in kortere reeksen van 10 lessen. Onder leiding van DansDocente Christa Leren kids vanaf 3 jaar op een speelse manier bewegen op muziek, maar... wel met een stoer urban tintje. Tijdens de laatste les treden alle kids op voor alle ouders, familie en vrienden!

kidbreak.jpg

KidBreak

Leeftijd: 4-6
Lesduur: 45 min

Proefles

Ben jij de acrobaat van de familie? Dan is KIDBREAK echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Ronald ga je verschillende tricks en moves oefenen en ben je zo klaar voor een echte Battle!

danceclass.jpg

Dance+ Class

Leeftijd: 6-18
Lesduur: 60 min

Proefles

Veel leerlingen hebben het enorm naar hun zin in hun dansgroep, maar hebben behoefte aan meer dansen, meer choreografieen en meer uitdaging. Hiervoor hebben we de DANCE+ CLASS opgestart! Je werkt aan korte en uitdagende choregrafieen met de beste docenten. Deze extra lessen worden opgestart gedurende het seizoen.

streetfit.jpg

StreetFit

Leeftijd: 25+
Lesduur: 60 min

Proefles

Bij BeatZone hebben we sinds enkele jaren een leuke dansklas voor de ouders of andere 25+ers uit de buurt! Wil jij lekker bewegen op fijne muziek, fit blijven en toch ook wat nieuwe dancemoves leren? Dan is STREETFIT zeker het proberen waard! Ga onder begeleiding van Gelvin, Chiara en Carmen de uitdaging aan en dans jezelf fitter, leniger, strakker en gezonder!

streetdance.jpg

Young Urban Talent

SelectieTeams

Is dansen de passie van je leven? Zou je hiervoor alles laten schieten en kun je absoluut niet zonder? Dan maak jij kans om bij de selectie van BeatZone's YOUNG URBAN TALENT te komen! Deze SelectieTeams trainen gemiddeld 3 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen. Er wordt geselecteerd en gescout binnen de reguliere lessen en dmv jaarlijkse audities.