Aanbod dans

Bij BeatZone kun je verschillende danslessen volgen in jouw, stijl, leeftijdscategorie en niveau. We hebben KidDance voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar, maar ook StreetFit voor sportieve ouders. Voor de extra fanatieke kids hebben we zelfs Dance+ klassen. Hier heb je de mogelijkheid om een extra dansles per week te volgen, buiten je reguliere dansgroep, tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder wat jouw perfecte dansles is en meld je aan voor een gratis proefles! 

streetdance hiphop

Street/HipHop

In alle leeftijden (vanaf groep 3)
Lesduur: 60 min

Proefles

Dans jij regelmatig mee op de nieuwste youtube choreo's en ben je gek op pop en urban muziek? Dan ben jij klaar voor STREETDANCE! Samen met je vaste dansgroep oefen je verschillende choreografieen op de grootste hits.

breakdance

Breakdance

In alle leeftijden (vanaf groep 3)
Lesduur: 60 min

Proefles

Ben je altijd aan het stunten, oefen je de nieuwste spins op je kamer en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is BREAKDANCE echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Scott oefen je de moeilijkste tricks en moves en bereidt je je voor op een echte Battle!

Kids street

Kidstreet

Groep 1 en 2 basisschool
Lesduur: 45 min

Proefles

'One Direction', 'B-Brave' en 'Aliyah Kolf'.... Je hoort ze allemaal voorbij komen tijdens KIDSTREET. DansDocente Christa leert je op een leuke en speelse manier bewegen op muziek. Aan het einde van de cursus treed je zelfs op voor alle ouders, familie en vrienden tijdens je laatste les!

Kiddance

Kiddance

Pre-Schoolers vanaf 3 jaar
Lesduur: 45 min

Proefles

'Sinds dit jaar bieden we ook KIDDANCE lessen aan voor onze allerjongste dansers! Onder leiding van DansDocente Christa Leren kids vanaf 3 jaar op een speelse manier bewegen op muziek. Tijdens de laatste les treden alle kids op voor alle ouders, familie en vrienden!

kidbreak.jpg

Kidbreak

Groep 1 en 2 basisschool
Lesduur: 45 min

Proefles

Ben jij de acrobaat van de familie? Dan is KIDBREAK echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocent Scott ga je verschillende tricks en moves oefenen en ben je zo klaar voor een echte Battle!

danceclass.jpg

Dance + Class

In alle leeftijden vanaf groep 6
Lesduur: 60 min

Proefles

Veel leerlingen hebben het enorm naar hun zin in hun dansgroep, maar hebben behoefte aan meer dansen, meer choreografieen en meer uitdaging. Hiervoor hebben we de DANCE+ CLASS opgestart! Je werkt aan korte en uitdagende choregrafieen met de beste docenten. Daag jezelf uit en doe mee met een Dance+ Class!

streetfit.jpg

Streetfit

Vanaf 25 jaar
Lesduur: 60 min

Proefles

Bij BeatZone hebben we sinds enkele jaren een leuke dansklas voor de ouders! Wil je lekker bewegen op fijne muziek, fit blijven en toch ook wat nieuwe dancemoves leren? Dan is STREETFIT zeker het proberen waard! Ga onder begeleiding van Gelvin en Chiara de uitdaging aan en dans jezelf fitter, leniger, strakker en gezonder!

youngtalent.jpg

Young Urban Talent

SelectieTeams

Proefles

Talentvolle kinderen bij wie dansen de passie van hun leven is, die alles laten schieten voor dans en die niet zonder kunnen, worden geselecteerd voor ons YOUNG URBAN TALENT! Deze SelectieTeams trainen gemiddeld 3 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen.