AANBOD DANS

Bij BeatZone geven we danslessen aan KIDS, TEENS & ADULTS! Je kunt lessen volgen in verschillende stijlen, Street tot Break. We werken met klassen ingedeeld op leeftijd en niveau. We hebben KidDance voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar, Breakdance voor de energieke en acrobatische kinderen, maar ook Street/Hiphop voor KIDS, TEENS & ADULTS die meer behoefte hebben aan choreo. Bekijk hieronder wat jouw perfecte dansles is en meld je aan voor een gratis proefles! 

streetdance hiphop

Hiphop - Adult Class

Leeftijd: 20+, 30+, 40+
Lesduur: 60 min

PROEFLES!

Voor volwassenen die een leuke, beginner/intermediate hiphop class willen volgen in een van onze studio's! NO pressure, just fun ;) Kijk op het rooster welke lessen we voor je hebben in Amsterdam Zuid/West en Noord!

street

Street/Hiphop

Leeftijd: 5+, 9+, 12+, 15+, 20+
Lesduur: 60 min

PROEFLES!

Dans jij regelmatig mee met de nieuwste youtube choreo's, ben je gek op pop en urban muziek of loop je de hele dag te tiktokken? Dan ga jij STREET/HIPHOP geweldig vinden! Samen met je vaste dansgroep oefen je verschillende choreografieen op de grootste hits. Er is altijd wel een groep die aansluit bij jouw leeftijd en niveau! VOOR KIDS, TEENS EN ADULTS!

break

Breakdance

Leeftijd: 8-11 
Lesduur: 60 min

PROEFLES!


Ben je altijd aan het stunten, oefen je de nieuwste spins op je kamer en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is BREAKDANCE echt iets voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren BreakDocenten oefen je de moeilijkste tricks en moves en bereid je je voor op een echte BreakBattles!
 

kidbreak

KidBreak 

Leeftijd: 5+
Lesduur: 45 min/ 60 min

PROEFLES!

Deze acrobatische les is perfect voor jonge, mega energieke kids die de hele les het liefst op hun hoofd staan, handstanden oefenen en de leukste breakmoves willen oefenen. Onder begeleiding van onze ervaren breakdocenten ontdek je jouw talent bij KIDBREAK!

kiddance

KidDance

Leeftijd: 2+, 4+
Lesduur: 45 min/ 60 min

PROEFLES!


We bieden KIDDANCE lessen aan voor onze allerjongste dansers! Onder leiding van onze dansdocentes leren pre-schoolers vanaf 2 jaar op een speelse manier bewegen op muziek. Tijdens de laatste les maken we er een extra groot feestje van!
Vindt jouw kindje het nog iets te spannend zonder jou? Volg dan een parent/kid class in Noord!

Talent academy

Beatzone Talent Academy (BTA)

Selectie
 

Is dansen de passie van je leven? Zou je hiervoor alles laten schieten en kun je absoluut niet zonder? Dan maak jij kans om geselecteerd te worden voor de BEATZONE TALENT ACADEMY!
Op onze academy trainen teams gemiddeld 2 tot 4 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen. Er wordt geselecteerd en gescout binnen de reguliere lessen en dmv jaarlijkse audities.
We werken in 3 levels waarin je je van Rookie door kunt ontwikkelen naar de Juniors en Seniors!
sing and dance

Sing & Dance Class

Leeftijd: 7+, 9+
Lesduur: 60 min

PROEFLES!


Ben jij gek op dansen & zingen en wil je geen keuze maken? Combineer je 2 favo bezigheden dan nu tijdens de Sing & Dance Class! Iedere week ga je met zowel dans als zang aan de slag en leer je deze 2 disciplines met elkaar combineren! We werken vooral met leuke popsongs die zowel voor dans als zang supergeschikt zijn, natuurlijk met een stoer urban tintje en uiteindelijk ingezongen door jou in onze opnamestudio!!

 

 

WhatsApp support Chat met ons!