lessen_van_start.jpg

 

LESSEN WEER VAN START!
 

Vol enthousiasme heeft iedereen zich, samen met ons, in een online dans- en zangavontuur gestort de afgelopen weken. Het was spannend, leuk, vernieuwend en een compleet andere ervaring voor iedereen :) Deze aankomende week gaan we nog door met deze online lessen t/m vrijdag 1 Mei. Door de versoepeling van de Corona-maatregelen voor kinderen, kunnen we de lessen vanaf maandag 4 mei weer voortzetten in jullie oude, vertrouwde dansteam. Maar dan wel.... BUITEN! De studio is volgens de richtlijnen voorlopig nog 'off limits' en wij zijn ook van plan om ons daar netjes aan te houden. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat we niet lekker actief kunnen dansen en bewegen op de veldjes en parkjes rondom Beatzone!
 

VERZAMELEN
We vragen iedereen om niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de les aan te komen bij Beatzone. Je bent dan al helemaal aangekleed in je sport- of dansoutfit en hebt fijne sportschoenen aan (schoon hoeft nu niet ;). Zorg dat je je eigen bidon bij je hebt, gevuld met water! Dit is belangrijk, omdat we liever geen kids verzamelen in de studio om water te pakken. Verder heb je niks nodig. Een eventueel tas of rugzak kun je bij de plek leggen waar je gaat dansen!

Kortom:
- aangekleed aankomen
- dansschoenen al aan
- bidon met water mee

 

OUDERS
We zouden het op prijs stellen als alle ouders die hun kids komen brengen, niet blijven kijken bij de veldjes. Dus het liefst een "DROP (KISS) & DRIVE". Wij vinden toeschouwers altijd heel gezellig ;) Maar als iedereen dit doet hebben we een te grote groep mensen bij elkaar. We hopen dat jullie dit begrijpen. Wij zijn deze periode altijd zelf bij de studio aanwezig naast alle docenten om alles in goed banen te leiden, dus jullie kunnen erop vertrouwen dat we de kinderen goed bij elkaar houden en (ook buiten) een veilige omgeving voor ze bieden! De kinderen staan op de eindtijd klaar bij/ voor de studio om opgehaald te worden.
 

ROOSTER
We hebben het rooster zoveel mogelijk hetzelfde gehouden. Om ervoor te zorgen dat teams elkaar niet teveel kruisen, laten we 1 groep telkens een kwartiertje later starten. We hebben hiervoor het rooster dus een klein beetje aangepast. Je kunt dit voorlopige rooster bekijken op onze website onder de volgende link: https://www.beatzone.nl/dance/lesrooster
 

REGELS
Om te zorgen dat er zo min mogelijk fysiek contact is onderling, zullen we er vooral bij de middelbare scholieren, goed op letten dat er tenminste 1,5 meter afstand is tussen de leerlingen. Bij de basisschool leerlingen is vanuit het RIVM aangegeven dat dit minder belangrijk is, maar ook bij hen zullen we proberen dit in de gaten te houden.
Als kinderen naar het toilet gaan mag dit telkens maar met 1 leerling per keer. Bij binnenkomst in de studio en terugkomst kunnen zij hun handen desinfecteren bij de ingang. Er is altijd iemand bij de studio aanwezig die dit begeleid, ook vooral bij de kleintjes uiteraard!
 

SLECHT WEER
We zijn voorlopig, net als hockey en voetbal, even een buitensport. Dat betekent dat we af en toe natuurlijk last kunnen hebben van een buitje. Bij een beetje regen gaat de les gewoon door. We zullen er dan wellicht wat meer een mini- bootcamp van maken. Maar we gaan wel lekker bewegen in de buitenlucht!
Alleen bij extreme regenval of noodweer laten we de les niet doorgaan, of bedenken we een alternatief. Dit wordt altijd als eerste in de groepsapp van jouw dansgroep gecommuniceerd! Zit je niet in de appgroep? Mail mij dan deze week, dan zorg ik dat je erbij wordt gezet!

We zetten de lessen op deze manier voort totdat er nieuwe versoepelingen zijn waardoor we ook weer in de studio's mogen. Ook hiervoor hebben we al een 1,5 meter plan uitgewerkt, dus we zijn er helemaal klaar voor!!

We zijn als bedrijfje in deze periode voor een enorme uitdaging komen te staan. We willen jullie écht nogmaals bedanken voor al jullie support, goede ideeën, dansfilmpjes en positieve energie. We hebben nu vooral ontzettend veel zin om weer een nieuwe alternatieve dansfase in te gaan!!!

Mocht je vragen hebben of ons willen helpen met goede ideeën, mail of app dan vooral!!! 
 

DANSVIDEO'S
Hieronder staan de dansvideo's die ons docententeam, naast alle live streams, met veel liefde voor jullie heeft gemaakt de afgelopen weken!!!

https://youtu.be/Xul8XhXz7qo
https://www.youtube.com/watch?v=YXocyvAwi20
https://youtu.be/wBKQmbxc2dI
https://youtu.be/Pg3Kxu0Ex20 
https://youtu.be/qhNiESCe0Og
https://youtu.be/gtzRyhQ6u5c
https://youtu.be/Z4l5w5vSNYE
https://youtu.be/69OO4ecatDw
https://youtu.be/nGsVADOdM3Y
https://youtu.be/fPa-YoG3UCw

https://youtu.be/aOpKakaF_fA 
https://youtu.be/YuepJIoNYWw

 

De video's zijn te bekijken via onze website WWW.BEATZONE.NL of via onze social media kanalen:
Facebook: www.facebook.com/beatzoneamsterdam
Instagram: www.instagram.com/beatzone.official

Of abonneer je op ons youtube kanaal via bovenstaande video, dan blij je op de hoogte van nieuwe posts!!

 

WhatsApp support Chat met ons!