BeatZone Dance Voorstellingen

Ieder jaar produceert BeatZone tenminste 2 dansvoorstellingen voor alle leerlingen van de dansschool! Ook dit jaar schitteren alle BeatZoners tijdens de half jaarlijkse voorstellingen en kunnen ze hun talent en plezier in dans laten zien! Na afgelopen januari het prachtige winterse sproookje NARNIA op de planken te hebben gebracht, zal op 6 juli 2019 een nieuw verfrissend verhaal verteld worden door onze leerlingen!

We geven enthousiaste leerlingen iedere voorstelling de kans om auditie te doen voor de hoofdrollen! Dit is een auditie gebasseerd op een korte danssolo en een monoloog. Zou je dit interessant vinden, hou dan de website op de hoogte voor actuele data! Let op: je gaat hiervoor wel extra repetitiedagen in moeten plannen ;)

Kostuums proberen we altijd zoveel mogelijk in samenspraak met leerlingen en ouders te realiseren. In samenwerking met www.feestkleding365.nl proberen we zoveel mogelijk accessoires en kostuumelementen voor iedereen te regelen. Voel je vrij om zelf lekker rond te snuffelen op deze te gekke kostuumsite! Ook vinden we het fijn als je in je eigen kledingkast zoekt naar leuke kleding en je vriendjes/vriendinnetjes inschakelt :) 

We kijken nu zlweer uit naar de volgende voorstelling!

Gesprek laden
Vorige
Volgende

Deel deze pagina:

WhatsApp support Chat met ons!