Aanbod zang

Bij BeatZone geven we 4 verschillende lesvormen op de zangafdeling: Groepsles, DuoLes, PriveLes of PopChoir! Alle lessen zijn op hun eigen manier interessant, dynamisch en leerzaam. Het is aan jou om te kijken wat het beste bij je past.We werken enkel met docenten die zelf ook regelmatig op het podium staan en de juiste zangtechnische achtergrond hebben. Binnen ons docententeam wordt gewerkt met zangtechnieken als EVTS en CVT. Maar ook als je als singer-songwriter je richting wilt vinden, dan kunnen we je begeleiden in je zoektocht. Kijk welke les je eens zou willen proberen en boek een GRATIS proefles!

Popchoir

Popchoir (koorles)

Proefles

Ben je gek op zingen, wil je je stem ontdekken of gewoon de gezelligheid van zingen in een groep opzoeken? Sluit je dan nu aan bij ons BeatZone PopChoir! In sessies van 10 lessen ga je met Maud en Blain op zoek naar jouw stem binnen de groep. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, houding, ademhaling en samenzang.

Je kan bij ieder nieuw arrangement wisselen tussen Alt, Mezzo- en Sopraan (voor mannen Bas, tenor). Dus je kan alle facetten van je stem onderzoeken binnen deze lessen. Tijdens iedere 10e les worden vrienden en familie uitgenodigd en kunnen ze onder het genot van een hapje en drankje genieten van alle mooie songs die zijn behandeld!

Groeps zangles

Groeps zangles

Proefles

Gezellig in een groepje zingen? Voor kinderen tot 12 jaar is dit mogelijk. De jongere groepen zingen voornamelijk Nederlandstalig genre en de wat oudere groepjes durven ook al de grote Engelstalige hits en golden oldies aan te pakken! Je krijgt individueel les binnen de groep, maar leert ook juist om in harmonie te zingen en rekening te houden met elkaar.

De groepjes bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 kinderen. Zo heeft iedereen voldoende tijd en ruimte om goed uit de verf te komen. Het zijn leuke, veelzijdige lessen waarbij je na iedere song de kans krijgt om deze op te nemen in onze professionele opname studio! Zo verzamel je in een jaar zangles genoeg nummers om je eigen Album of EP samen te stellen!!

Duo zangles

Duo zangles

Proefles

Vind je zingen superleuk, maar nog wat spannend in je eentje?  Overweeg dan eens om samen met een vriend of vriendin op les te komen. Als je even niemand weet om mee samen te zingen, kunnen wij je ook aan iemand koppelen in de les. 

Bij Duoles krijg je dezelfde lesstof als bij Prive lessen, alleen kun je ook met meerstemmigheid werken en vaak leer je ook nog eens veel door naar iemand anders te kijken! 
Het zijn leuke, veelzijdige lessen waarbij je na iedere song de kans krijgt om deze op te nemen in onze professionele opname studio! Zo verzamel je in een jaar zangles genoeg nummers om je eigen Album of EP samen te stellen!!

Prive zangles

Prive zangles

Proefles

Wil je graag alles leren over Zangtechniek, Interpretatie en Performance? Dan is Prive Zangles perfect voor jou! Je wordt begeleidt bij alle nummers die je altijd al hebt willen zingen. Je krijgt het hele lesuur de volle aandacht in alle aspecten die bij het zingen komen kijken. je krijgt les van ervaren docenten die zelf nog wekelijks op het podium staan. Dus ervaring genoeg!

Het zijn leuke, veelzijdige lessen waarbij je na iedere song de kans krijgt om deze op te nemen in onze professionele opname studio! Zo verzamel je in een jaar zangles genoeg nummers om je eigen Album of EP samen te stellen!!