Aanbod zang

Bij BeatZone hebben we 4 verschillende lesvormen op de zangafdeling: Groepsles, DuoLes, PriveLes of PopChoir! Alle lessen zijn op hun eigen manier interessant, dynamisch en leerzaam. Het is aan jou om te kijken wat het beste bij je past. We werken enkel met docenten die zelf ook regelmatig op het podium staan en de juiste zangtechnische achtergrond hebben. Binnen ons docententeam wordt gewerkt met zangtechnieken als UVS, EVTS en CVT. Maar ook als je als singer-songwriter je richting wilt vinden, dan kunnen we je begeleiden bij je zoektocht. Kijk welke lesvorm je zou willen proberen en boek nu een proefles!

Popchoir

Popchoir (koorles)

90 minuten

GEEF JE NU OP!

Ben je gek op zingen, wil je je stem ontdekken of gewoon de gezelligheid van zingen in een groep opzoeken? Sluit je dan nu aan bij ons BeatZone PopChoir! In sessies van 10 lessen ga je met Maud en Blain op zoek naar jouw stem binnen de groep. Er wordt gewerkt aan zangtechniek, houding, ademhaling en samenzang.

Je kan bij ieder nieuw arrangement wisselen tussen Alt, Mezzo- en Sopraan (voor mannen Bas, tenor). Dus je kan alle facetten van je stem onderzoeken binnen deze lessen. Tijdens iedere 10e les worden vrienden en familie uitgenodigd en kunnen ze onder het genot van een hapje en drankje genieten van alle mooie songs die zijn behandeld!

Groeps zangles

Groeps zangles

45 minuten

GEEF JE NU OP!

Gezellig in een groepje zingen? Voor kinderen vanaf 6 jaar is dit mogelijk. Zowel de jongere als oudere groepen zingen een mix van nederlandse en engelstalige hits! Alles gaat in overleg met de docent en de leerlingen uit je groepje. Je krijgt individueel les binnen de groep, maar leert ook juist om in harmonie te zingen en rekening te houden met elkaars stem.

De groepjes bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 kinderen. Zo heeft iedereen voldoende tijd en ruimte om goed uit de verf te komen. Het zijn leuke, veelzijdige lessen waarbij je na iedere song de kans krijgt om deze op te nemen in onze professionele opname studio! Zo kun je thuis regelmatig laten horen waar je aan gewerkt hebt.

Duo zangles

Duo zangles

45 minuten

GEEF JE NU OP!

Vind je zingen superleuk, maar nog wat spannend in je eentje?  Overweeg dan eens om samen met een vriend of vriendin op les te komen. Als je even niemand weet om mee samen te zingen, kunnen wij je ook aan iemand koppelen voor een DuoLes. 

Bij een DuoLes krijg je dezelfde lesstof als bij Prive lessen, alleen kun je ook met meerstemmigheid werken en vaak leer je ook nog eens veel door naar iemand anders te kijken en luisteren! 
Het zijn leuke, veelzijdige lessen waarbij je na iedere song de kans krijgt om deze op te nemen in onze professionele opname studio! Op deze manier leer je om anders naar je stem te luisteren en krijg je een beter beeld van de muzikale richting die bij je past.

Prive zangles

Prive zangles

30 of 45 minuten
GEEF JE NU OP!

 

Wil je graag alles leren over Zangtechniek, Interpretatie en Performance? Dan is Prive Zangles perfect voor jou! Je wordt begeleid bij alle nummers die je altijd al hebt willen zingen. Je krijgt het hele lesuur de volle aandacht in alle aspecten die bij het zingen komen kijken. 

Het zijn leuke, veelzijdige lessen waarbij je na iedere song de kans krijgt om deze op te nemen in onze professionele opname studio! Zo verzamel je in een jaar zangles genoeg nummers om je eigen Album of EP samen te stellen!!

onze prive lessen zijn zowel geschikt voor enthousiaste amateurzangers als professionele vocalisten.

De lesstof wordt aangepast aan jouw wensen.

WhatsApp support Chat met ons!