Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op vragen die het meest gesteld worden bij BeatZone. Mocht jouw vraag er niet bij staan of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen! We staan je graag te woord per telefoon of mail.

Klik op prijzen hierboven in de balk. Je ziet hier alle prijzen bij elkaar in 1 overzicht.

Kijk bij het desbetreffende kopje Dance, Sing of Party en klik op lesrooster. Je kunt hier het rooster per categorie vinden.

De BeatZone studio is gesloten tijdens de reguliere vakantieperiodes en algemene feestdagen. Deze staan vermeld onder het kopje Vakanties onder Contact. Wij houden ons aan het vakantieschema van onze scholenregio. Beatzone is gesloten tijdens de vakanties en vrije dagen en er wordt dus geen les gegeven op de aangegeven data. Uitval van lessen door Vakanties en Feestdagen zijn doorberekend in de jaarcontributie.

Wij zorgen er altijd voor dat bij verhindering of ziekte van een docent vervanging klaar staat. Nu komt het uiteraard wel eens voor dat door onvoorziene omstandigheden de les plotseling niet door kan gaan. In dit geval word er dus altijd een vervangende les op een ander tijdstip aangeboden. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is er altijd resitutie van het lesgeld voor de gemiste les.

Bij BeatZone werken we met halfjaarlijkse contributie. Dit betekent dat je je inschrijft voor een half jaar dans- en/of zanglessen. Mocht je tussendoor willen stoppen dan is er geen resitutie van het geld mogelijk. Mocht je door een blessure of langdurige ziekte geen deel meer kunnen nemen aan de lessen, dan is er altijd resitutie van het lesgeld, mits een doktersverklaring word afgegeven.

WhatsApp support Chat met ons!