banner_BTA.jpg

BTA

Is dansen de passie van je leven? Zou je hiervoor alles laten schieten en kun je absoluut niet zonder? Dan maak jij kans om geselecteerd te worden voor de BEATZONE TALENT ACADEMY (BTA)!
Op onze academy trainen teams gemiddeld 2 tot 4 keer per week en doen regelmatig mee aan Battles, DansCompetities en DansVoorstellingen. Er wordt geselecteerd en gescout binnen de reguliere lessen en dmv jaarlijkse audities.
 
Beatzone Talent Academy (BTA)
We delen graag onze visie op wat belangrijk is voor de (dans)ontwikkeling van de kinderen binnen onze studio. We begrijpen dat dansen niet alleen gaat om beweging op muziek, maar ook om het stimuleren van groei, zelfvertrouwen en creativiteit. Door zelf mee te denken binnen bepaalde dansen, events en projecten krijgen leerlingen de kans om hun eigen stijl te ontwikkelen en niet alleen maar de docent te volgen. Dit is natuurlijk het streven binnen iedere dansles, maar komt nog meer tot uiting binnen de academy. We blijven de nadruk leggen op teamwork en de sociale ontwikkeling binnen de dansgroepen en we zorgen vooral voor een positieve en veilige omgeving waar de kids zich binnen kunnen ontplooien.

WAT HOUDT DIT IN?                                                               
Alle Beatzone talenten dansen tenminste 2x per week, treden 2x per jaar op tijdens de halfjaarlijkse Beatzone Shows en dansen (bij aanvraag) tijdens evenementen, promo’s, wedstrijden en in het theater.
 
De Beatzone Talent Academy heeft 3 afdelingen, waarbij je je als ‘Rookie’ door kunt ontwikkelen richting de ‘Seniors’! 
 
DANCE+ CLASS
In de Dance+ Class train je 2x per week met je vaste dansteam. Je hebt auditie gedaan en laten zien dat je klaar bent voor intensievere trainingen op een hoger niveau. Geniet van alles wat je leert en wie weet stroom je hierna door naar een van de voorselectie- of selectieteams.
De Rookies, Juniors en Seniors van de Dance+ groepen dansen iedere dinsdag en donderdag avond.
 
VOORSELECTIE
In de Voorselectie teams dans je op een hoger level binnen Beatzone. Je traint 2x per week door de weeks en 1x per maand tijdens de zondag training. Op de zondag krijg je les van een gastdocent en leer je nieuwe groepschoreo’s in verschillende stijlen. Je aandeel in de halfjaarlijkse shows is groter dan de reguliere dansteams. In de tweede helft van het seizoen dansen zowel de voorselectie- als selectieteams mee in verschillende danscompetities.
De Rookies, Juniors en Seniors van de Voorselectie groepen dansen iedere maandag en woensdag avond en 2 maandelijks op de zondagmiddag.
 
SELECTIE
De selectieteams van Beatzone hebben het hoogste dansniveau binnen onze studio. In deze teams train je 2x per week met je eigen dansteam en krijg je om de week een lange zondagtraining van een gastdocent. Je krijgt les in verschillende urban stijlen, modern, lyrical Jazz en House. 
De selectieteams dansen in het voor-programma van de halfjaarlijkse shows van Beatzone én maken daarnaast een eigen dansvoorstelling die 2x per jaar wordt opgevoerd. In de tweede helft van het seizoen dansen zowel de voorselectie- als selectieteams mee in verschillende danscompetities.
De Rookies, Juniors en Seniors van de Selectie groepen dansen iedere maandag en woensdag avond en 2 wekelijks op de zondagmiddag.
 

We onderhouden nauw contact met docenten van ISH, 5 O’Clock en AHK en we zullen je helpen als je ambities hebt om door te stromen naar een van deze vooropleidingen!

Zou jij komend seizoen graag onderdeel uit willen maken van de BTA!? Hou dan de website in de gaten voor de aankondiging van de audities!

WhatsApp support Chat met ons!