BTA 3 - ADVANCED

De Advanced teams van Beatzone hebben het hoogste dansniveau binnen onze studio.

In deze teams train je 2x per week met je eigen dansteam en krijg je om de week een lange zondagtraining van een gastdocent. Je krijgt les in verschillende urban stijlen, modern, lyrical Jazz en House. 

De Advanced teams dansen in het voor-programma van de halfjaarlijkse shows van Beatzone én maken daarnaast een eigen dansvoorstelling die 2x per jaar wordt opgevoerd in een mooi theater in Amsterdam.

In de tweede helft van het seizoen dansen zowel de Intermediate- als Advanced teams mee in verschillende danscompetities.

De Rookies, Juniors en Seniors van de Advanced groepen dansen iedere maandag en woensdag avond en 2 wekelijks op de zondagmiddag in Studio Zuid/West.
 

We onderhouden nauw contact met docenten van ISH, 5 O’Clock en AHK en we zullen je helpen als je ambities hebt om door te stromen naar een van deze voor)opleidingen!

Zou jij komend seizoen graag onderdeel uit willen maken van de BTA!? Meld je dan via de Beatzone App aan voor de audities voor het nieuwe seizoen! Ben je nog geen lid bij ons? Stuur dan een mailtje en kijk of je mee kan doen!

WhatsApp support Chat met ons!