DOCENTEN VAN BEATZONE

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Dans is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Al onze docenten hebben al meerdere jaren ervaring in de danswereld en in het onderwijzen van kinderen. Iedereen heeft zijn vaste dansgroepen maar voor de diversiteit en afwisseling wordt er ook regelmatig gerouleerd. 
We bieden waar het kan ook stagiaires de mogelijkheid om ervaring bij BeatZone op te doen. Dit gebeurt echter altijd onder begeleiding in een eerste fase en altijd ism gerenommeerde opleidingsinstituten. Hieronder kun je alvast kennismaken met ons vaste docententeam op de dansafdeling.

 

beatzone-4-min-e1586591765881.jpeg WIT_STREEP.jpg WIT_STREEP.jpg
GELVIN STRAAL is een van de oprichters van BeatZone! Hij is bij alle lessen nauw betrokken en creëert ieder jaar weer geweldig dansvoorstellingen waarin alle leerlingen 2x per jaar hun talenten kunnen laten zien! Hij begon met dansen en breaken in de straten van Rotterdam, werd ontdekt en tourde jarenlang door Nederland met verschillende dansvoorstellingen en shows.
Hij is een geweldig docent in vrijwel alle urban stijlen die bij BeatZone gegeven worden. Daarnaast is hij regelmatig betrokken bij gemeentelijke dansprojecten waarbij actuele, sociale thema's door middel van dans worden besproken met kinderen,

​Hij heeft jarenlange ervaring en die 'special gift' waar iedereen bij BeatZone zo gek op is. Gelvin is BeatZone! Je kan hem altijd aanspreken als je een vraag of verzoek hebt!
dude3.jpg WIT_STREEP.jpg
ALEANDRO PAOLILLO is alweer voor het 2e jaar actief binnen Beatzone. Vraag hem om wat tricks en hij laat een heel scala aan moves voorbijkomen! Hij is een absolute professional en staat aan de top binnen zijn vakgebied.

Naast zijn eigen on stage career, begeleidt hij sinds dit seizoen jong break talent bij BeatZone. Al vanaf 5 jaar komen talentvolle en energieke B-Boys en B-Girls bij hem om de basis van break aangeleerd te krijgen. Daarnaast bereidt hij de oudere groepen voor op grote BreakBattles en Competitions. ​

Aleandro is een enorme aanwinst binnen BeatZone en alle kids lopen met 'm weg!! Zijn energie en ambities zijn aanstekelijk! Meld je nu aan voor een van zijn BreakDance klassen op de woensdag!!
Untitled_design.jpg WIT_STREEP.jpg myron_2.jpg WIT_STREEP.jpg
THARSINI VEERAVAGU is voor het 2e seizoen actief binnen Beatzone! Ze is een ontzettend talentvol danseres en docente en ze heeft haar passie voor kinderen en muziek bij Beatzone samen kunnen voegen! Ze geeft energieke en dynamische lessen; van de kleinste kids tot aan onze talentvolle teens!

Ze staat zelf ook nog regelmatig op het podium met haar eigen dance crew, maar wil daarnaast haar dans ervaringen graag delen met de nieuwe generatie!
Verlegen kinderen durven binnen een jaar dansen bij Tharsini in de les vooraan te staan. Ouders weten vaak niet wat ze meemaken als ze hun kinderen zien stralen tijdens onze halfjaarlijkse dansvoorstellingen!

Meld je aan voor een dansles bij Tharsini of doe mee aan een van onze Danskampen, waar ze een van de vaste gezichten in het docententeam is!

 

MYRON TALLOWAY is alweer sinds 2019 actief bij Beatzone, en op wat voor een manier! Zijn energieke manier van lesgeven valt bij iedereen op. Hij is een ontzettend groot danstalent met een lange opleding en vele ervaringsjaren bij Lucia Marthas. Hij viel als jong talent al snel op bij Kinderen voor Kinderen en heeft vanuit die opleiding in ontzettend veel mooie optredens en videoclips mogen performen.

Later in zijn opleiding kreeg hij de kans om met zijn collega's verschillende toffe choreo's te maken voor Kinderen voor Kinderen, zoals de Pasapas! Daarnaast volgen veel van onze leerlingen Myron op Tiktok waar hij wekelijks nieuwe Dance challenges post!

Hij heeft een belangrijke rol binnen onze 'Young Urban talent' afdeling en geeft voor iedereen reguliere lessen op de donderdag. Zijn lessen zitten snel vol, dus geef je snel op voor een les op de donderdag bij Myron!

 

Carmen_van_Weersel.jpg WIT_STREEP.jpg
CARMEN VAN WEERSEL is een van onze OG's en is al meer dan 10 jaar onderdeel van ons vaste docententeam! Met veel passie begeleidt ze een groot deel van onze dansgroepen en geeft ze regelmatig workshops bij de Young Urban Talents.

Naast haar vriendelijke persoonlijkheid maakt Carmen ook te gekke choreografieën en heeft ze een enorme connectie met de kids in haar lessen! Veel van onze leerlingen volgen haar ook op Tiktok waar ze wekelijks toffe Dance Challenges post en inmiddels een grote schare followers heeft!

​Haar enthousiasme en spirit werken aanstekelijk! Meld je nu aan voor een Street/hiphop les en ervaar zelf hoe Carmen het maximale uit jouw danstalent haalt. Meld je nu aan voor een van haar populaire lessen!
darcy_pica.jpg WIT_STREEP.jpg
DARCY (Darlicia) BOONK is een super talentvolle, all-round danser. Na haar stage bij Beatzone in 2022, was het meteen duidelijk voor ons dat ze een plekje in het vaste docententeam van Beatzone moest krijgen!!

Haar dansopleidingen volgde ze bij Lucia Marthas in Groningen en op de dansopleiding van het Nova College in Haarlem.

Tegenwoordig is ze regelmatig te zien in de K-POP community met haar dansgroep ABM Crew, op youtube en in verschillende reclame spotjes!

Het is duidelijk dat Darcy van alle markten thuis is :) Meld je snel aan voor een van haar te gekke danslessen!

maria_pica.jpg WIT_STREEP.jpg
MARIA DONCHEVA is een van onze nieuwste aanwinsten!! Ze is binnen verschillende urban stijlen en dansteams actief binnen BeatZone!! Met haar populaire mix van Hiphop, Zuid-Amerikaanse invloeden en haar energieke uitstraling, is iedere les van Maria een feestje! Na haar jarenlange ervaring in de volwassen dans-scene, geeft ze sinds enkele jaren ook les aan ons jongere danstalent!

Haar prettige lesstijl en duidelijke uitleg zorgen ervoor dat de meest verlegen kinderen uiteindelijk vooraan durven te staan. Ze geeft dit seizoen les aan groepen in de leeftijd van 4 jaar tot 9 jaar.

Meld je nu aan voor een proefles op de woensdag en merk wat 'Juf Maria' voor jouw dansontwikkeling kan betekenen!

 

girl2.jpg WIT_STREEP.jpg Xavaira_Mac_Donald.jpg
TATUM RIJPER is een van de nieuwste docenten binnen het Beatzone team. Opgeleid in Zuid-Afrika heeft ze een grote passie ontwikkeld voor verschillende Urban dansstijlen! Na verschillende dansopleidingen heeft ze vooral ook veel zelf op het podium gestaan, maar als moeder vindt ze het nu vooral geweldig om haar ervaringen te delen met jong talent!!

Dit jaar gaat Tatum verschillende Street/HipHop groepen begeleiden op de dinsdag en vrijdag!

Haar warme en energieke uitstraling zorgt ervoor dat ze al naar een paar workshops een grote favoriet is dit seizoen. Tatum's lessen lopen al snel vol, dus geef je nu op voor een proefles! 


 

 

XAVAIRA MACDONALD is al sinds de oprichting van Beatzone (2009), nauw betrokken geweest bij onze studio. Ze heeft haar dansopleiding gevolgd aan het gerenommeerde AHK en heeft als choreograaf al enkele dansvoorstellingen in de Amsterdamse theaters kunnen presenteren! Na haar stage toen jaar geleden bij Beatzone, heeft ze altijd onderdeel uitgemaakt van ons docententeam!

Naast dat Xavaira zelf een ontzettend talentvolle danser is, heeft ze als docent ook bijzondere kwaliteiten die veel leerlingen als erg prettig ervaren in de les. Ze heeft een fijne kalmte over zich waardoor de drukste groepen even een versnelling terug kunnen doen en zich beter kunnen concentreren in de les.

Meld je nu aan voor een dansles bij Xavaira en zie wat 'Juf Xavai' voor jouw dansontwikkelijk kan betekenen!

WhatsApp support Chat met ons!