Van wie krijg je les

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Dans is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Al onze docenten hebben al meerdere jaren ervaring in de danswereld en in het onderwijzen van kinderen. Iedereen heeft zijn vaste dansgroepen maar voor de diversiteit en afwisseling wordt er ook regelmatig gerouleerd. 
We bieden waar het kan ook stagiaires de mogelijkheid om ervaring bij BeatZone op te doen. Dit gebeurt echter altijd onder begeleiding in een eerste fase en altijd ism gerenommeerde opleidingsinstituten. Hieronder kun je alvast kennismaken met ons vaste docententeam op de dansafdeling.

Gelvin_Straal.jpg

Gelvin Straal

Street/ Hiphop/ BreakDance/ Young Urban Talents

Gelvin Straal is een van de oprichters van BeatZone! Hij is bij alle lessen en producties betrokken en geeft aan meer dan helft van de StreetDance groepen les. Hij is begonnen als klein jongetje op de straat, werd ontdekt en tourde jarenlang door Nederland met verschillende dansvoorstellingen en shows. Een echte self-made performer. Hij is een geweldig docent in vrijwel alle urban stijlen die bij BeatZone gegeven worden. Daarnaast is hij regelmatig betrokken bij gemeentelijke dansprojecten, waaronder LEF!


​Hij heeft de ervaring en die 'special gift' waar iedereen bij BeatZone gek op is. Gelvin is BeatZone! Je kan hem altijd aanspreken als je een vraag of verzoek hebt!

dude3.jpg

Ronald van der Velde

BreakDance/ B-Boy

Ronald is de allernieuwste aanwinst binnen ons vaste docententeam. Vraag hem om wat tricks en hij laat een heel scala aan moves voorbijkomen! Hij is een absolute professional en staat aan de top binnen zijn vakgebied. Naast zijn eigen on stage career, begeleidt hij sinds dit seizoen jong break talent bij BeatZone. Daarnaast bereidt hij het BreakDance Talententeam, Abstract impression, voor op grote BreakBattles en Competitions. ​Ronald is een enorme aanwinst binnen BeatZone en alle kids lopen met 'm weg!! Meld je nu aan voor een van zijn BreakDance klassen.

Chiara_Re.jpg

Chiare Re

Street/ HipHop/ Young Urban Talents

Chiara is een groot talent in een kleine verpakking! Ze is een ontzettend talentvol artieste en performer, maar geeft daarnaast graag les en advies aan de next generation! Ze staat regelmatig zelf in het theater op de bühne, maar ontwikkelt daarnaast ook vele choreografieën voor verschillende theater- en dansproducties (oa. Sweeney Todd, Jungle Book en Kiss of the Spider Woman). Bij BeatZone begeleidt Chiara al jaren met veel enthousaisme onze Young Urban Talents. Train hard, doe eens een Dance+ klas mee, speel je in de kijker en wie weet krijg jij binnenkort les van Chiara Re!

Carmen_van_Weersel.jpg

Carmen van Weersel

Street/ HipHop/ Young Urban Talents

Carmen is al enkele jaren een absolute aanwinst binnen ons team! Met veel passie begeleidt ze een groot deel van de StreetDance groepen en geeft ze regelmatig workshops bij de Young Urban Talents. Naast haar bruisende persoonlijkheid maakt Carmen ook te gekke choreografieën en heeft ze een enorme connectie met kinderen.
​Haar enthousiasme en spirit werken aanstekelijk! Meld je nu aan voor een StreetDance les en ervaar zelf hoe Carmen het maximale uit jouw dansles haalt!

#

Christa Kauw

Street/ KidStreet/ KidDance

Christa geeft alweer meer dan 5 jaar les bij BeatZone aan de allerjongste danstalentjes! Ze weet als geen ander hoe om te gaan met beginnende dansers en het is altijd weer ongelooflijk hoe sterk de eindpresentaties zijn die ze met deze 'jonkies' neer weet te zetten! Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar sterke connectie met kinderen zorgt er altijd voor dat de meest onzekere kids uit hun schulp durven te kruipen. Ze geeft les aan jong danstalent in de leeftijd van 6 en 7 jaar, maar begeleidt ook onze kiddance teams vanaf 3 jaar. Is jouw kind ook altijd in de huiskamer of in de slaapkemer voor de spiegel aan het dansen? Of zou je juist graag willen dat je kind wat meer zelfvertrouwen krijgt? Laat hem/haar dan eens meedoen met een les van Christa en je staat versteld van wat er kan gebeuren!

Layer_0.jpg

Anouk de Wit

Street/ HipHop

Anouk is onze nieuwste aanwinst binnen BeatZone! Na een succesvolle stage bij BeatZone vorig seizoen, heeft ze haar hart verloren aan het opleiden van jong talent. Ze is binnen verschillende urban stijlen en dansteams actief binnen BeatZone en heeft sinds dit jaar een vaste plek in ons docententeam!

Haar prettige lesstijl en duidelijke uitleg zorgen ervoor dat de meest verlegen kinderen uiteindelijk vooraan durven te staan. 

Meld je nu aan voor een proefles en merk wat 'Juf Anouk' voor jouw dansontwikkeling kan betekenen!

girl2.jpg

Aurelie Alonso

Street/ HipHop/ Young Urban Talents

Aurelie is alweer voor het 3e jaar actief binnen ons Docententeam. Al sinds haar 13e was ze een van de grootste talenten binnen onze dansschool. Ze was een absolute hoogvlieger bij onze Young Urban Talents en in die tijd heeft ze haar prijzenkast behoorlijk gevuld met titels binnen verschillende Danscompetities. Ze heeft meerdere workshops en masterclasses gevolgd van dansgrootheden als Timor Steffens en speelde de hoofdrol in verschillende dansproducties als Romeo & Juliet (Juliet) en INKT (onder leiding van Gianni Carlo Grot!). Een indrukwekkend CV voor dit jonge danstalent. Het is een droom om onze eigen oud-leerlingen in de dansschool voor de klas te zien staan!

Dit jaar gaat Aurelie weer verschillende jonge Street/HipHop groepen begeleiden en zal ze debuteren als YUT-Docent binnen onze talenten afdeling. 

Xavaira_Mac_Donald.jpg

Xavaira McDonald

Street/ HipHop

Xavaira Macdonald is alweer meer dan 3 jaar werkzaam bij BeatZone. Enkele jaren geleden is ze vanuit haar stageplek bij ons opgenomen binnen het vaste docententeam! Xavaira's rustige karakter en kalme uitstraling hebben een magische werking op de kids van de dansschool. Zelfs de meest drukke groepen kan ze tot rust bedaren.

Vanwege een aanvullende dansopleiding en meerdere on stage projecten kan Xavaira dit seizoen helaas geen vaste teams voor haar rekening nemen. Wel zal ze regelmatig lessen overnemen waar nodig, aanvullende workshops geven en ons docententeam bijstaan bij meerdere dansproducties!

 

WhatsApp support Chat met ons!