DOCENTEN VAN BEATZONE

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Dans is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Al onze docenten hebben al meerdere jaren ervaring in de danswereld en in het onderwijzen van kinderen. Iedereen heeft zijn vaste dansgroepen maar voor de diversiteit en afwisseling wordt er ook regelmatig gerouleerd. 
We bieden waar het kan ook stagiaires de mogelijkheid om ervaring bij BeatZone op te doen. Dit gebeurt echter altijd onder begeleiding in een eerste fase en altijd ism gerenommeerde opleidingsinstituten. Hieronder kun je alvast kennismaken met ons vaste docententeam op de dansafdeling.

beatzone-4-min-e1586591765881.jpeg WIT_STREEP.jpg

Gelvin Straal

Street-Hiphop/ BreakDance/ Young Urban Talents

Gelvin Straal is een van de oprichters van BeatZone! Hij is bij alle lessen en producties betrokken en geeft aan meer dan helft van de StreetDance groepen les. Hij is begonnen als klein jongetje op de straat, werd ontdekt en tourde jarenlang door Nederland met verschillende dansvoorstellingen en shows. Een echte self-made performer. Hij is een geweldig docent in vrijwel alle urban stijlen die bij BeatZone gegeven worden. Daarnaast is hij regelmatig betrokken bij gemeentelijke dansprojecten, waaronder LEF!


​Hij heeft de ervaring en die 'special gift' waar iedereen bij BeatZone gek op is. Gelvin is BeatZone! Je kan hem altijd aanspreken als je een vraag of verzoek hebt!

dude3.jpg WIT_STREEP.jpg

Ronald van der Velde

BreakDance

Ronald is alweer 4 jaar actief binnen Beatzone. Vraag hem om wat tricks en hij laat een heel scala aan moves voorbijkomen! Hij is een absolute professional en staat aan de top binnen zijn vakgebied.

Naast zijn eigen on stage career, begeleidt hij sinds dit seizoen jong break talent bij BeatZone. Daarnaast bereidt hij nieuwe talent voor op grote BreakBattles en Competitions. ​

Ronald is een enorme aanwinst binnen BeatZone en alle kids lopen met 'm weg!! Meld je nu aan voor een van zijn BreakDance klassen op de woensdag!

Untitled_design.jpg WIT_STREEP.jpg myron_2.jpg WIT_STREEP.jpg

Tharsini Veeravagu

Street-HipHop/ KidStreet

Tharsini is voor het 2e seizoen actief binnen Beatzone! Ze is een ontzettend talentvol danseres en docente en ze heeft haar passie voor kinderen en muziek bij Beatzone samen kunnen voegen! Ze geeft energieke en dynamische lessen; van de kleinste kids tot aan onze talentvolle teens!

Ze staat zelf ook nog regelmatig op het podium met haar eigen dance crew, maar wil daarnaast haar dans ervaringen met alle liefde delen met de nieuwe generatie. 

Meld je aan voor een dansgroep bij Tharsini op de maandag, donderdag of vrijdag!

 

Myron Talloway

Street-HipHop/ Young Urban Talents

Myron is sinds 2019 actief bij Beatzone, en op wat voor een manier! Zijn energieke manier van lesgeven valt bij iedereen op. Hij is een ontzettend groot danstalent met een lange opleding en vele ervaringsjaren bij Lucia Marthas. Hij viel als jong talent al snel op bij Kinderen voor Kinderen en heeft vanuit daar in ontzettend veel mooie optredens en videoclips mogen shinen.

Later in zijn opleiding kreeg hij de kans om met zijn collega's verschillende toffe choreo's te maken voor KvK, zoals de Pasapas! 

Hij heeft een belangrijke rol binnen onze 'Young Urban talent' afdeling en geeft voor iedereen reguliere lessen op de donderdag. Zijn lessen zitten snel vol, dus geef je snel op voor een les op de donderdag bij Myron!

 

Carmen_van_Weersel.jpg WIT_STREEP.jpg

Carmen van Weersel

Street-HipHop/ Young Urban Talents

Carmen is al enkele jaren een absolute aanwinst binnen ons team! Met veel passie begeleidt ze een groot deel van de StreetDance groepen en geeft ze regelmatig workshops bij de Young Urban Talents.

Naast haar vriendelijke persoonlijkheid maakt Carmen ook te gekke choreografieën en heeft ze een enorme connectie met kinderen.

​Haar enthousiasme en spirit werken aanstekelijk! Meld je nu aan voor een StreetDance les en ervaar zelf hoe Carmen het maximale uit jouw dansles haalt. Meld je aan voor haar lessen op de dinsdag of woensdag.

Christa_Kauw.jpg WIT_STREEP.jpg

Christa Kauw

Street-Hiphop/ KidStreet

Christa geeft alweer meer dan 8 jaar les bij BeatZone aan kdis en teens! Ze weet als geen ander hoe om te gaan met beginnende dansers en het is altijd weer ongelooflijk hoe sterk de eindpresentaties zijn die ze met deze 'jonkies' neer weet te zetten!
Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar sterke connectie met kinderen zorgt er altijd voor dat de meest onzekere kids uit hun schulp durven te kruipen. Ze geeft les aan jong danstalent in de leeftijd van 6 en 7 jaar, maar begeleidt ook oudere teams vanaf 8 jaar.
Is jouw kind ook altijd in de huiskamer of in de slaapkemer voor de spiegel aan het dansen? Of zou je juist graag willen dat je kind wat meer zelfvertrouwen krijgt? Laat hem/haar dan eens meedoen met een les van Christa op de woensdag en je staat versteld van wat er kan gebeuren!

Layer_0.jpg WIT_STREEP.jpg

Anouk de Wit

Street-HipHop

Anouk is een vaste aanwinst binnen ons docententeam! Na een succesvolle stage bij BeatZone enkele jaren terug, heeft ze haar hart verloren aan het opleiden van jong talent. Ze is binnen verschillende urban stijlen en dansteams actief binnen BeatZone!

Haar prettige lesstijl en duidelijke uitleg zorgen ervoor dat de meest verlegen kinderen uiteindelijk vooraan durven te staan. 

Meld je nu aan voor een proefles op de dinsdag of vrijdag en merk wat 'Juf Anouk' voor jouw dansontwikkeling kan betekenen!

 

girl2.jpg

Aurelie Alonso

Street-HipHop/ Young Urban Talents

Aurelie is alweer voor het 6e jaar actief binnen ons Docententeam. Al sinds haar 13e was ze een van de grootste danstalenten binnen onze dansschool. Ze was een absolute hoogvlieger bij onze Young Urban Talents en in die tijd heeft ze haar prijzenkast behoorlijk gevuld met titels binnen verschillende Danscompetities. Ze heeft meerdere workshops en masterclasses gevolgd van dansgrootheden als Timor Steffens en speelde de hoofdrol in verschillende dansproducties als Romeo & Juliet (Juliet) en INKT (onder leiding van Gianni Carlo Grot!). Een indrukwekkend CV voor dit jonge danstalent. Het is een droom om onze eigen oud-leerlingen in de dansschool voor de klas te zien staan!

Dit jaar gaat Aurelie weer verschillende jonge Street/HipHop groepen begeleiden op de donderdag!


 

WhatsApp support Chat met ons!