Van wie krijg je les

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Dans is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Al onze docenten hebben al meerdere jaren ervaring in de danswereld en in het onderwijzen van kinderen. Iedereen heeft zijn vaste dansgroepen maar voor de diversiteit en afwisseling wordt er ook regelmatig gerouleerd. 
We bieden waar het kan ook stagiaires de mogelijkheid om ervaring bij BeatZone op te doen. Dit gebeurd echter altijd onder begeleiding in een eerste fase en altijd ism gerenomeerde opleidingsinstituten. Hieronder zie je een korte beschrijving van ons vaste docententeam op de dansafdeling.

Gelvin_Straal.jpg

Gelvin Straal

The Boss

Gelvin Straal is een van de oprichters van BeatZone! Hij is bij alle lessen en producties betrokken en geeft aan meer dan helft van de StreetDance groepen les. Hij is begonnen als klein jongetje op de straat, werd ontdekt en tourde jarenlang door Nederland met verschillende dansvoorstellingen en shows. Hij is een geweldig docent en betrokken bij veel gemeentelijke dansprojecten, waaronder LEF!
​Hij heeft de ervaring en die 'special gift' waar iedereen bij BeatZone gek op is. Gelvin is BeatZone! Je kan hem altijd aanspreken als je een vraag of verzoek hebt!

dude3.jpg

Ronald van de Berg

Scott is onze super talentvolle BreakDance docent. Vraag hem om wat tricks en hij laat een heel scala aan moves voorbijkomen! Hij is een absolute professional en staat aan de top binnen zijn vakgebied. Naast zijn eigen dansproducties, begeleidt hij al jaren onze BreakDance teams en bereid het BreakDance Talententeam voor op grote Battles en domonstraties. ​Scott is een enorme aanwinst binnen BeatZone en kids zijn dol op 'm!! Meld je nu aan voor een van zijn BreakDance klassen

Chiara_Re.jpg

Chiare Re

Chiara is een groot talent in een kleine verpakking! Ze is een ontzettend talentvol artiest en performer, maar geeft daarnaast graag les en advies aan de next generation! Ze staat regelmatig zelf in het theater op de buhne, maar ontwikkelt daarnaast vele choreografieen voor verschillende theater- en dansproducties (oa. Kiss of a Spiderwoman). Bij BeatZone begeleidt Chiara al jaren met veel enthousaisme onze Talententeams. Train hard, doe eens een Dance+ klas mee, speel je in de kijker en wie weet krijg jij binnenkort les van Chiara Re!

Carmen_van_Weersel.jpg

Carmen van Weersel

Carmen is al enkele jaren een absolute aanwinst binnen ons team! Met veel passie begeleidt ze een groot deel van de StreetDance groepen en geeft ze regelmatig workshops bij de talententeams. Naast haar bruisende persoonlijkheid maakt Carmen ook te gekke choreografieen en heeft een enorme connectie met kinderen.
​Haar enthousiasme en spirit werken aanstekelijk! Meld je nu aan voor een StreetDance les en ervaar zelf hoe Carmen het maximale uit jouw dansles haalt!

#

Christa Kauw

Christa geeft alweer 3 jaar les bij BeatZone aan de allerjongste danstalentjes! Ze weet als geen ander hoe om te gaan met beginnende dansers en het is altijd weer ongelooflijk hoe sterk de eindpresentaties zijn die ze met deze 'jonkies' neer weet te zetten! Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar sterke connectie met kinderen zorgt er altijd voor dat de meest onzekere kids uit hun schulp durven te kruipen. Ze geeft les aan jong danstalent in de leeftijd van 6 en 7 jaar, maar begeleidt ook onze kiddance en kidstreet teams vanaf 3 jaar. Is jouw kind ook altijd in de huiskamer of in de slaapkemer voor de spiegel aan het dansen? Of zou je juist graag willen dat je kind wat meer zelfvertrouwen krijgt? Laat hem/haar dan eens meedoen met een les van Christa en je staat versteld van wat er kan gebeuren!

Layer_0.jpg

Anouk van de Berg

J-Jay is onze nieuwste aanwinst binnen BeatZone! Junior heeft zijn opleiding gevolgd bij Lucia Marthas en Codarts Rotterdam - Hogeschool voor de Kunsten. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de theater- en televisiewereld. Als docent en choreograaf heeft hij gewerkt met diverse artiesten, zoals winnaar Ralf van het Junior Eurovisie Songfestival (2009). Hij heeft diverse workshops gevolgd bij de beste hiphop choreografen van onder andere Janet Jackson en de Pussycat Dolls. Genoeg ervaring om met ons BeatZone talent te delen!
J-Jay zal bij BeatZone verschillende StreetDance groepen begeleiden en daarnaast het Docententeam versterken bij de Talententeams.
Meld je nu aan en laat je inspireren door dit danstalent.

girl2.jpg

Aurelie Alonso

Aurelie is dit nieuw jaar nieuw binnen ons Docententeam, maar ze is absoluut niet nieuw binnen BeatZone! Al sinds haar 13e is ze een van de grootste talenten binnen onze dansschool. De laatste 4 jaar is ze een van de hoogvliegers geweest binnen onze Talententeams en heeft ze haar prijzenkast al behoorlijk gevuld met titels binnen de Nederlandse DansCompetities. Ze heeft verschillende workshops en masterclasses gevolgd van dansgrootheden als Timor Steffens en speelde de hoofdrol in verschillende dansproducties als Romeo & Juliet (Juliet) en INKT (onder leiding van Gianni Carlo Grot!). Een indrukwekkend CV voor dit jonge danstalent. Dit jaar gaat ze verschillende jonge StreetDance groepen begeleiden en zal ze uitdagende choreografieen voor 2 dansvoorstellingen voor haar rekening nemen. We kijken uit naar haar jonge en frisse input!

Xavaira_Mac_Donald.jpg

Xavaira McDonald

Naast ons vaste docententeam werken we ook regelmatig met nieuw en gevestigd danstalent. In de vorm van Workshops en MasterClasses maken onze leerlingen kennis met verschillende urban dansstijlen zoals 'House', 'Popping', 'Locking', 'Modern', 'Lyrical HipHop' en 'Dance Hall'. Hiervoor werken we samen met verschillende docenten en choreografen om ons team te versterken.

Hou de website goed in de gaten voor de inschrijving en aanmelding voor Workshops en nieuwe dansklassen!