Zang Docenten

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Zang is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Iedereen heeft al meerdere jaren ervaring in de zangwereld en in het onderwijzen van kinderen en jong-volwassenen. Bij al onze docenten kun je leuke, leerzame en dynamische lessen volgen, dus kijk snel bij wie jij je les wilt inplannen.

 

maud_site_2.jpg

Maud Mulder

Maud is een van de oprichters van Beatzone. Na haar vocale opleiding aan de Academie Voor Lichte Muziek (AVLM), verwierf ze in 2004 landelijke bekendheid met haar tweede plek in de finale van Idols! Na haar deelname trad ze in de jaren erna meerdere keren op in de HMH, de Kuip, Ahoy en in een uitverkocht Amsterdam Arena.
Ze werkte samen met artiesten als Marco Borsato, Xander de Buisonje, Renee Froger en Trijntje Oosterhuis en werd vanaf 2009 ook nog eens actief in de theaterwereld. Zo vertolkte ze in 10 jaar tijd titelrollen in succes-producties als Roodkapje, Doornroosje en Sneeuwwitje. In 2019 ronde ze na 3 jaar haar 2e vocale studie af aan het gerenomeerde Universal Voice Institute olv Alberto ter Doest en is sindsdien gediplomeerd UVS-Teacher!
 
Maud kan je technisch verder helpen in alle zangstijlen, van pop en rock, tot jazz en klassiek! Boek nu een les bij haar op de woensdag of donderdag. Alleen privé- of Duolessen.
brittteeling.jpg

Britt Teeling

Britt Teeling is al sinds 2 jaar een van onze geweldige zangdocenten!!

Ze is al op vroege leeftijd geïnspireerd geraakt door klassieke en lichte muziek en wist al snel dat dit het pad was wat ze wilde volgen!

Na een jaar Conservatorium in combinatie met de Dansacademie heeft ze een vier jarige opleiding gevolgd op de Frank Sanders Academie (Amsterdam). Hier heeft ze haar stem nog beter leren kennen met behulp van zangdocenten als Margot Giselle, Karin Bloemen en Irmgard Klerkx. Britt staat naast haar lessen zelf nog regelmatig op het podium en kan jou helpen met zowel je performance als je zangtechniek!

Britt geeft iedere maandag en dinsdag bij BeatZone Privé, Duo- en Groepslessen!! 
Meld je nu aan voor een proefles!

WhatsApp support Chat met ons!