Van wie krijg je les

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Zang is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Al onze docenten hebben al meerdere jaren ervaring in de zangwereld en in het onderwijzen van kinderen. Iedereen heeft zijn vaste leerlingen, maar voor de diversiteit en afwisseling wordt er ook af en toe gerouleerd. 
We bieden waar het kan ook stagiaires de mogelijkheid om ervaring bij BeatZone op te doen. Dit gebeurt echter altijd onder begeleiding in een eerste fase en altijd ism gerenommeerde opleidingsinstituten. Hieronder kun je alvast kennismaken met ons vaste docententeam op de zangafdeling.

maud.jpg

Maud Mulder

Maud Mulder is een van de oprichters van BeatZone. Ze verwierf in 2004 landelijke bekendheid met haar tweede plek in de finale van Idols. Ver daarvoor startte haar zangcarriere echter al. Ze speelde in verschillende bands en rondde in 2002 de gerenommeerde vocalisten opleiding aan de Academie Voor Lichte muziek (AVLM) af.

Na haar deelname aan Idols trad ze op in de HMH, de Kuip, Ahoy en trad 4 keer op in een uitverkocht Amsterdam Arena. Ze werkte samen met artiesten als Marco Borsato, Xander de Buisonje, Renee Froger en Trijntje Oosterhuis.
Vanaf 2009 is ze ook actief in de theaterwereld. Zo vertolkte ze in 7 jaar tijd titelrollen als Roodkapje, Doornroosje en Sneeuwwitje.
Momenteel is ze onderdeel van de vocal group 'The Addisons' en is ze actief als singer/songwriter.

Wil je zangles van een ervaren popzangeres? Dan ben je bij Maud aan het juiste adres.

blain.jpg

Blain Meys

Blain is een selfmade artist en singer-songwriter! Al van kinds af aan wist ze dat zingen haar roeping was en na enkele jaren in bandjes en bij vocal groups gezongen te hebben, meldde ze zich aan bij de Academie Voor Lichte Muziek (AVLM). Deze gerenommeerde Vocalisten opleiding rondde ze enkele jaren later af en is sindsdien aan het werk als songwriter, (backing)vocaliste (Brown Hill, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley) en als Vocal Coach.

Ze is samen met Maud te horen in de underground Vocal Groups Parrish Black en the Addisons en gaat regelmatig als backingvocalist mee op tour met grote artiesten als Brown Hill.

Samen met Maud begeleidt ze sinds afgelopen seizoen het BeatZone PopChoir en geeft ze les in verschillende zangstijlen en technieken. Meld je nu aan voor een GRATIS proefles!

daniel.jpg

Daniel van Schaick

Daniel van Schaick geeft al enkele jaren les bij BeatZone en is als enige mannelijke vocalist populair bij alle leerlingen! Hij rondde het conservatorium in Alkmaar af en verscheen al in verschillende tourende theater producties, waaronder de theaterhit Doornroosje.

Na zijn deelname aan The Voice in 2013 en 2016 speelde hij zichzelf in de kijker bij het grote publiek en hij is sindsdien regelmatig te zien in verschillen theaterproducties en op poppodia.

Hij ziet eruit als een popster, klinkt als een popster en belangrijker nog: hij kan jou als een popster laten klinken! Geef je nu op voor een proefles!

2017-09-22-PHOTO-00001586.jpg

Annemiek Blom

Annemiek is sinds vorig seizoen een van onze vaste aanwinsten! Ze heeft een dijk van een stem en is gespecialiseerd in kidsperformance en vocal mixing. Na scholing op zowel vocaal, als op kinder-pedagogisch vlak, heeft ze zangtechisch en op het gebied van KidsGroups en Presentatie een hoop te bieden voor zowel jong als volwassen zangtalent.

Annemiek geeft bij BeatZone verschillende Duo- en Groepslessen en is ook op aanvraag in te plannen voor jouw Priveles!

 

WhatsApp support Chat met ons!