Zang Docenten

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Zang is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Iedereen heeft al meerdere jaren ervaring in de zangwereld en in het onderwijzen van kinderen en jong-volwassenen. Bij al onze docenten kun je leuke, leerzame en dynamische lessen volgen, dus kijk snel bij wie jij je les wilt inplannen.

 

maud_site_2.jpg

Maud Mulder

Maud Mulder is samen Gelvin Straal eigenaar van BeatZone.
Na haar vocale opleiding bij de Academie Voor Lichte Muziek (AVLM), verwierf ze in 2004 landelijke bekendheid met haar tweede plek in de finale van Idols! Na haar deelname trad ze in de jaren erna meerdere keren op in de HMH, de Kuip, Ahoy en in een uitverkocht Amsterdam Arena.
Ze werkte samen met artiesten als Marco Borsato, Xander de Buisonje, Renee Froger en Trijntje Oosterhuis en werd vanaf 2009 ook nog eens actief in de theaterwereld. Zo vertolkte ze in 10 jaar tijd titelrollen in succes-producties als Roodkapje, Doornroosje en Sneeuwwitje. 
In 2019 ronde ze na 3 jaar haar 2e vocale studie af aan het gerenomeerde Universal Voice Institute olv Alberto ter Doest en is sindsdien gediplomeerd UVS-Teacher!
 
Maud kan je technisch verder helpen in alle zangstijlen, van pop en rock, tot jazz en klassiek!
2017-09-22-PHOTO-00001586.jpg

Annemiek Blom

Annemiek is al enkele jaren een van onze vaste aanwinsten! Ze heeft een dijk van een stem en gaat samen met jou op zoek naar je ideale stemgeluid. 
Na scholing op zowel vocaal, als op kinder-pedagogisch vlak, heeft ze zangtechisch en op het gebied van KidsGroups en Presentatie een hoop te bieden voor zowel jong als volwassen zangtalent.

Ze werkt voornamelijk volgens de Complete Vocal technique (CVT) en ze weet moeiteloos alle technische elementen van zang te verwerken in een leuke, dynamische les.

Annemiek geeft iedere woensdag bij BeatZone Privé, Duo- en Groepslessen! 

WhatsApp_Image_2020-10-27_at_13.38.20.jpeg

Christa Kauw

Christa is al meer dan 8 jaar een vast gezicht bij Beatzone, op zowel de zang- als dansafdeling! Ze is een gepassioneerd singer-songwriter en gebruikt deze ervaring om haar lessen (met of zonder gitaar) nóg interessanter te maken!

Ze heeft bij Beatzone haar passie voor kinderen en muziek kunnen combineren en geeft energieke en dynamische lessen aan kids en teens!

Naast de juiste technische ondersteuning ligt de focus in haar lessen voor een groot deel op performance en 'stage-presence'. 

Christa geeft iedere donderdag en vrijdag bij BeatZone Privé, Duo- en Groepslessen! 

eva_2.jpg

Eva Jonker

Eva is sinds 2 jaar onderdeel van ons leuke docententeam! Ze is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en heeft de afgelopen 8 jaar ervaring opgedaan als uitvoerend artiest en docent. Ze heeft o.a. gespeeld in de succes-voorstellingen Rapunzel, Peppa Pig en Masha & de Beer, ze is een vaste aanwinst bij harmony group The Key Sisters en daarnaast is ze ook nog eens iedere week bij Telekids te zien als Zoë in de hitserie “Zoë & Silos”! 

Eva werkt voornamelijk met het Estill Voice Training System (EVTS) en begeleidt je stem binnen de genres pop, jazz en musical! Naast de juiste technische ondersteuning gebruikt ze haar podiumervaring voor energieke lessen in 'stage-presence' en performance!

Eva geeft iedere dinsdag bij BeatZone Privé, Duo- en Groepslessen! 

WhatsApp support Chat met ons!