Zang Docenten

Bij BeatZone werken we altijd met professionele, goed opgeleide Docenten. Zang is een expressievorm die niet alleen maar door een papiertje inhoud gegeven kan worden. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan ervaringsjaren, persoonlijkheid en affiniteit met kinderen. Iedereen heeft al meerdere jaren ervaring in de zangwereld en in het onderwijzen van kinderen en jong-volwassenen. Bij al onze docenten kun je leuke, leerzame en dynamische lessen volgen, dus kijk snel bij wie jij je les wilt inplannen.

 

maud_site_2.jpg

Maud Mulder

Maud is een van de oprichters van Beatzone. Na haar vocale opleiding aan de Academie Voor Lichte Muziek (AVLM), verwierf ze in 2004 landelijke bekendheid met haar tweede plek in de finale van Idols! Na haar deelname trad ze in de jaren erna meerdere keren op in de HMH, de Kuip, Ahoy en in een uitverkocht Amsterdam Arena.
Ze werkte samen met artiesten als Marco Borsato, Xander de Buisonje, Renee Froger en Trijntje Oosterhuis en werd vanaf 2009 ook nog eens actief in de theaterwereld. Zo vertolkte ze in 10 jaar tijd titelrollen in succes-producties als Roodkapje, Doornroosje en Sneeuwwitje. In 2019 ronde ze na 3 jaar haar 2e vocale studie af aan het gerenomeerde Universal Voice Institute olv Alberto ter Doest en is sindsdien gediplomeerd UVS-Teacher!
 
Maud kan je technisch verder helpen in alle zangstijlen, van pop en rock, tot jazz en klassiek! Boek nu een les bij haar op de maandag- of woensdag avond. Alleen privé- of Duolessen.
2017-09-22-PHOTO-00001586.jpg

Annemiek Blom

Annemiek is al enkele jaren een van onze vaste aanwinsten! Ze heeft een dijk van een stem en gaat samen met jou op zoek naar je ideale stemgeluid. 
Na scholing op zowel vocaal, als op kinder-pedagogisch vlak, heeft ze zangtechisch en op het gebied van KidsGroups en Presentatie een hoop te bieden voor zowel jong als volwassen zangtalent.

Ze werkt voornamelijk volgens de Complete Vocal technique (CVT) en ze weet moeiteloos alle technische elementen van zang te verwerken in een leuke, dynamische les.

Annemiek heeft op dit moment geen vaste lesdag, maar is  onze vaste invalster doordeweeks.

WhatsApp_Image_2020-10-27_at_13.38.20.jpeg

Christa Kauw

Christa is al meer dan 8 jaar een vast gezicht bij Beatzone, op zowel de zang- als dansafdeling! Ze is een gepassioneerd singer-songwriter en gebruikt deze ervaring om haar lessen (met of zonder gitaar) nóg interessanter te maken!

Ze heeft bij Beatzone haar passie voor kinderen en muziek kunnen combineren en geeft energieke en dynamische lessen aan kids en teens!

Naast de juiste technische ondersteuning ligt de focus in haar lessen voor een groot deel op performance en 'stage-presence'. 

Christa geeft iedere woensdag, donderdag en vrijdag bij BeatZone Privé, Duo- en Groepslessen! 

brittteeling.jpg

Britt Teeling

Britt Teeling is sinds dit jaar een superleuke nieuwe toevoeging aan ons docententeam!

Ze is al op vroege leeftijd geïnspireerd geraakt door klassieke en lichte muziek en wist al snel dat dit het pad was wat ze wilde volgen!

Na een jaar Conservatorium in combinatie met de Dansacademie heeft ze een vier jarige opleiding gevolgd op de Frank Sanders Academie (Amsterdam). Hier heeft ze haar stem nog beter leren kennen met behulp van zangdocenten als Margot Giselle, Karin Bloemen en Irmgard Klerkx. Britt staat naast haar lessen zelf nog regelmatig op het podium en kan jou helpen met zowel je performance als je zangtechniek!

Britt geeft iedere maandag en dinsdag bij BeatZone Privé, Duo- en Groepslessen!! 
Meld je nu aan voor een proefles!

WhatsApp support Chat met ons!